accéder au contenu

THE KIKI KIKI BALL

Space For Dance Art x House Versace x Pride Amsterdam

THE KIKI KIKI BALL
Are you ready to experience the youth of Ballroom?

The Kiki Kiki Ball zal op 29 juli hun allereerste editie groots neerzetten, denk aan workshops, denk aan live optredens en most importantly een line-up die je niet wilt missen (TBA). De jeugd brengt creativiteit en zelfexpressie op het podium, en creëert een veilige haven voor jongeren om talenten te ontdekken en te laten stralen. Het omarmen van diversiteit, het stimuleren van originaliteit en het benutten van de bruisende energie van de jeugd zijn cruciaal om elke stem te laten weerklinken. Dit is geen gewoon feest; het is een viering van expressie en eenheid, een sprankelende bal waar iedereen mag stralen.

This is what we wanna see!
Zet je talenten op de voorgrond, bespring dat podium en laat de beste jij zien. Tijdens deze avond zullen er meerdere bekende en spannende categoriën gelopen worden door verschillende ballroom-huizen. Moedig ze aan, doe zelf mee of beide natuurlijk! Met category Face, Runway, Vogue/Performance en meer belooft het een bijzondere feestelijke avond te worden! Hier stopt het niet, we gaan door met een grote afterparty met DJ Ferdy en meer live performances tot in de nacht.
 
Line up wordt binnenkort bekend gemaakt!
___
THE KIKI KIKI BALL WORKSHOPS
Let’s get educated! 

Heb je altijd willen leren om te kunnen voguen zonder om te vallen? Wil jij kunnen poseren en dippen als een echte ballroom-icoon? Then we got itcovered! Op 29 juli 13:00, in aanloop naar The Kiki Kiki Ball geven wij maar liefst drie ballroom workshops! Zie hieronder het programma.
 

Workshop Runway door Ciara Mermaid 
Workshop Face door Zaza Angel
Workshop Vogue / Performance door Fendi Wang

Blijf daarna lekker hangen om je klaar te maken voor The Kiki Kiki Ball, samen met een pre-talk gehost door niemand anders dan University of Bodega. Leer alles over ballroom en het queerzijn met inspirerende sprekers.  

Tijd: The Kiki Kiki Ball Workshops
Aanvang: 13:00u
Eind: 16:00u

Tijd: The Kiki Kiki Ball
Inloop vanaf 17:00u
Aanvang 19:00u
Eind 01.00u

Lokatie
Space for Dance Art
Rijnlandlaan 3
1062MX Amsterdam

Opmerking: Tijdens dit evenement zullen foto's en video's worden gemaakt voor promotionele doeleinden. Door deel te nemen, geef je toestemming om op beeld vastgelegd te worden. Dank voor je begrip.

The Kiki Kiki Ball wordt georganiseerd door Deion Versace.
In co-productie met Robin NimanongSpace for Dance Art en is onderdeel van Pride Amsterdam.

 

           

 

Met dank aan financiële steun:

next event

29 juli 2024

Space for Dance Art - Amsterdam (Nl) - 13:00

The Kiki Kiki Ball Workshops

Aanmelden

29 juli 2024

Space for Dance Art - Amsterdam (Nl) - 17:00

The Kiki Kiki Ball

Koop Kaarten

ga naar agenda