accéder au contenu

WE DANCE TOGETHER #2 door Ummi Yanuba

The Explore Practice

Een nieuwe reeks van We Dance Together begint op 6 mei bij Space for Dance Art!

Onder begeleiding van verschillende invloedrijke choreografen zul je gedurende acht weken hun bewegingspraktijken leren kennen! Deze dansworkshop, bestaande uit acht lessen, is voor dansliefhebbers, jong en oud, met of zonder danservaring.

We Dance Together 2024 #2 wordt geleid door hedendaagse dansartiest Ummi Yanuba met haar eigen The Explore Practice.
The Explore Practice creëert een veilige ruimte met diepgaande beweging om nieuwe perspectieven en verbindingen binnen en buiten te creëren. Samen met Ummi zul je nieuwe ingangen tot beweging verkennen en op verschillende manieren verbinding maken met de ruimte om ons heen en binnenin ons.

Ben jij amateur of (semi)professioneel en word je enthousiast van samen dansen? Doe mee en kom dansen in Space for Dance Art. 

We Dance Together is geschikt voor alle dans-enthousiastelingen vanaf 15 jaar (zonder bovengrens!). 

Data: maandag 6 mei t/m maandag 8 juli (met uitzondering van 20 mei en 1 juli)
Tijd: 19:30 - 21:00   
Locatie: ICK Dans Amsterdam / Space for Dance Art,
                Rijnlandlaan 3,
                1062 MX Amsterdam 
Kosten: €50,00*
Voertaal: Engels 

Vul het <formulier> in om je deelname te bevestigen!
Bij vragen, email artistspace@ickamsterdam.nl

Over Ummi Yanuba:
Ummi danst haar hele leven al. Toen ze 16 was begon ze intensiever te dansen en in 2023 studeerde ze af aan het Expanded Contemporary Dance-programma aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Ze is geen onbekende bij ICK Dans Amsterdam, aangezien ze in het verleden een stagiaire (ICK Next - Junior company) is geweest en deel uitmaakte van Funk, de nieuwste creatie van Christian Guerematchi (een door ICK Dans Amsterdam ondersteunde artiest). Naast dansen doet ze onderzoek naar Embodied Wisdom en volgt ze een opleiding tot gecertificeerd TRE (Tension and Trauma Releasing Exercises) beoefenaar. Met haar kennis van dans en haar onderzoek heeft ze de The Explore Practice gecreëerd. Ze stelt altijd speelsheid, vreugde, verbinding en nieuwsgierigheid voorop.

*Als je niet in de gelegenheid bent om €50,00 te betalen, email svp naar artistspace@ickamsterdam.nl
 
 
 
 
foto © Alwin Poiana