Kleding en accessoires

Sportkleding

Grijze katoenen hoodie en t-shirt korte mouwen met Double Skin/Double Mind in wit of zwart op de voorkant en groot ICK logo in wit of zwart op de achterkant. Met bijpassende jogger

100% katoen - kleur: Zwart en Grijs
Prijslijst:

  • Hoodie €30,-
  • T-shirt €12,50

Bestellen via info@ickamsterdam.nl

 

Draagtas

Zwarte draagtas met groot ICK logo in wit aan beide zijden.

100% katoen - kleur: Zwart
Prijs: €2,-

Bij aankoop van een hoodie en/of T-shirt krijg je een ICK tas gratis.

Boeken

Capturing Intention ( € 20,-)

Documentatie, analyse en notatieonderzoek gebaseerd op het werk van Emio Greco | PC

Het Notation Research Project, een sinds 2004 doorlopend initiatief van dansgezelschap Emio Greco | PC, heeft met de voltooiing van de tweede fase een belangrijke mijlpaal bereikt. De uitkomsten van deze fase van onderzoek, gebaseerd op de workshop Double Skin/Double Mind, zijn gepubliceerd in de vorm van een fascinerend boek Capturing Intention met daarbij een documentaire film en een interactieve DVD-ROM.

In dit boek treft de lezer materiaal aan van een multidisciplinair onderzoeksteam van experts in notatiesystemen, cinematografie, gecomputeriseerde bewegingsanalyse, interactief mediaontwerp, cognitief onderzoek en culturele studies. Het boek bevat bijdragen van Marion Bastien, Bertha Bermúdez, Maite Bermúdez, Frédéric Bevilacqua, Maaike Bleeker, Franz Anton Cramer, Scott deLahunta, Marijke Hoogenboom, Corinne Jola, Susan Melrose, Eliane Mirzabekiantz en Chris Ziegler.

Bestellen via info@ickamsterdam.nl