WORD VRIEND VAN ICK EN GEEF PODIUM AAN BEGINNENDE MAKERS

ICK is hét Amsterdams productiehuis waar beginnende dansmakers worden gestimuleerd zich te ontwikkelen, door ze ruimte, financiële middelen en een netwerk te bieden zowel nationaal als internationaal. 

ICK reflecteert en onderzoekt in samenwerking met kunstenaars, wetenschappers en bedrijven uit de hele wereld, de rol die kunst - en dans in het bijzonder - kan spelen in het aangaan van de grote uitdagingen van deze tijd. Binnen ICK wordt constant veel kennis vergaard rondom het doormaken van creatieve processen, innovatie en transformaties. 

U kunt kiezen uit de verschillende pakketten A, B en C. Vanaf 10 euro per jaar bent u al Vriend van ICK. U krijgt dan van ons pakket A. Een overzicht van de keuzemogelijkheden uit al onze paketten A, B en C vindt u hier. Uiteraard kunt u ook een bedrag naar keuze doneren. 

Klik hier en word Vriend van ICK (betalingsvolmacht).

 

WORD LID VAN DE ICK-CIRCLE EN INVESTEER IN ONZE TOEKOMST

ICK gebruikt die kennis en ervaring in haar eigen artistieke processen en stelt deze ter beschikking aan de buitenwereld. ICK verkent daarvoor het snijvlak tussen kunst, wetenschap, technologie en maatschappij. Dat gebeurt in de artistieke projecten, de educatie en onderzoeksprojecten van de ICK-Academy, maar ook in Double Skin/Double Mind-workshops, de dansmethode die de creatieve vermogens van de deelnemers ondersteunt.

ICK biedt u de gelegenheid ons brede onderzoek te ondersteunen. Wij informeren u graag over de manieren, waarop partners en leden van de ICK-Circle kunnen investeren in de toekomst van ICK en de implementatie van wetenschappelijk onderzoek verricht door ICK in de maatschappij.

Wij bieden u de mogelijkheid om als ICK-Circle lid te kiezen tussen pakket B en C. Voor persoonlijk advies, bel Harmen Spreen op nummer 020 - 616 72 40 voor het opstellen van een persoonlijk pakket.

Klik hier en word lid van de ICK-Circle (overeenkomst).

Heeft u interesse in belastingvoordeel? Lees hier de informatie over belastingvoordeel

Ook voor bedrijven die willen schenken, biedt de Geefwet voordelen, we informeren u er graag over. Zou u echter liever voor sponsoring (tot € 25.000 per jaar) kiezen, dan bespreken we graag met u de gewenste tegenprestaties. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in een schenkingsovereenkomst of nog nadere informatie wensen, neemt u dan contact op met Harmen Spreen via email  of telefonisch op 020 - 616 72 40. 

ICK is aangemerkt als cultureel Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Schenken aan het ICK kan daardoor fiscaal gunstig zijn voor zowel particulieren als bedrijven.